Financieel Café XXL in wijkcentrum Alleman

Afgelopen zomer is Vita Amstelland gestart met een wekelijks financieel café in Wijkcentrum Alleman. Iedereen kan zonder afspraak binnenlopen voor een kop koffie en een gezellig praatje met medebewoners uit de wijk. Op deze manier komen mensen met elkaar in contact en kunnen elkaar financiële tips en adviezen geven om rond te komen met weinig geld. Er kunnen recepten uitgewisseld worden die lekker en gezond zijn maar heel weinig geld kosten. Of tips voor een gratis dagje uit, goedkope vakanties etc.
Zo zijn er tal van mogelijkheden waarin mensen elkaar kunnen helpen om met weinig geld een leuk en gezond leven te hebben. Naast een maatschappelijk werker van Vita Amstelland is ook een vrijwilliger van Humanitas Thuisadministratie aanwezig. Zij geven u uitleg over (het invullen van) formulieren, het ordenen van uw administratie, het lezen van brieven, samen een instantie bellen en nog veel meer. Wanneer zij uw vraag niet onmiddellijk kunnen beantwoorden, dan kunt u worden doorverwezen naar de juiste instantie.

Het financieel café is elke eerste, tweede en vierde (en vijfde) woensdagochtend van de maand van 9:30 – 12:30 uur. Kom gewoon eens langs.

Wijkcentrum Alleman
Den Bloeyenden Wijngaerdt 1
1183 JM Amstelveen
Tel: 020 – 5430 440
a.bosch@vita-amstelland.nl