Goedkoopste eengezinswoning Amstelveen: 260.000 euro

Tijd voor RTVA’s Fundawatch. Hierbij laten wij u regelmatig de goedkoopste en duurste eengezinswoning van Amstelveen zien. Om een huis met tuintje te bezitten in Amstelveen moet deze maand minimaal 260.000 euro op tafel worden gelegd. Voor dat bedrag koopt u een huis in Bovenkerk met 70 vierkante meter leefruimte.

De duurste woning in Amstelveen staat aan de Amsteldijk-Noord. Daar staan 468 vierkante luxe woonmeters te koop voor het luttele bedrag van 4.500.000,- euro’s. U woont dan wel op dezelfde dijk als Humberto Tan en binnenkort Sven Kramer + hockeymeisje. Daarbij is de kelder is gereserveerd voor welness en ontspanning. Een zwembad, sauna, jacuzzi, stoombad en ontspanningsruimte moet u leven compleet maken. Geïnteresseerd? Hierbij de links:

Goedkoopste woning: Mgr.dr. H. Poelslaan 27
Duurste woning: Amsteldijk-Noord 53  

Foto: Funda