Kerstmarkt Winter Village naar Stadshart Amstelveen

Stadshart Amstelveen verandert van 24 november tot en met 26 december onder de noemer Unexpected Christmas in een heuse Winter Village. Op de grootste kerstmarkt van Noord-Holland kun je ruim vier weken lang genieten van diverse winterse producten en lekkernijen. Voor de schaatsliefhebbers staat er een grote ijsbaan.

Winter Village presenteert zich als een uniek evenement waar gezelligheid, lekker schaatsen, genieten van de kerstmarkt en een sfeervol restaurant centraal staan. Op de kerstmarkt is het heerlijk inkopen doen voor de kerstperiode. De laatste week is RTVA ook aanwezig met het radio-evenement Serious Kerst.

Bezoekers kunnen tijdens de Winter Village genieten van vele bijzondere dag- & avondactiviteiten en evenementen waaronder de feestelijke opening, schoolschaatsen, discoschaatsen, schaatslessen en feestavonden. En dit is slecht een kleine greep uit de agenda.

U kunt tijdens de kerstmarkt in het pop-up restaurant genieten van een lekkere kop warme chocolademelk, heerlijke glühwein of een gezellige borrel. Daarnaast kunt u in het restaurant ook terecht voor winterse kost als een lekker stamppot of kaasfondue.

Foto: Grand-Duc