Sjaak van der Linde nieuwe directeur Vita Amstelland

Sjaak van der Linde wordt per 1 november 2016 de directeur van Vita Amstelland. Van der Linde is al sinds maart 2016 werkzaam als interim directeur bij de Amstelveense welzijnsorganisatie. Met zijn brede ervaring als (zelfstandig) interim manager en organisatie adviseur, richt hij zich binnen Vita op het verder vernieuwen van de dienstverlening, de efficiency en de besturing van Vita Amstelland.

Sjaak van der Linde opereerde vanaf 2002 als zelfstandig adviseur en interim manager op het gebied van organisatieontwikkeling binnen zowel de profit- als non-profit sector. Daarvoor werkte hij o.a. als consultant bij KPMG. Willem Draaisma, bestuurder van Participe, over de aanstelling: ‘ Met Sjaak halen we precies de kwaliteit in huis die we nodig hebben in deze tijd van verandering.’

Vita Amstelland is sinds januari van dit jaar onderdeel van Participe Holding. Door deze verbinding kan Vita haar bedrijfsvoering en diensten nu slimmer organiseren. Dit uit zich onder meer in zelfredzaamheid, lagere zorgkosten, deelnamegraad van bewoners en de sociale cohesie in Amstelland.