Soulqueen Sabrina Starke in P60

Al sinds haar solo-debuutalbum ‘Yellow Brick Road’ in 2008 is Sabrina Starke een dame met een missie. De singer-soulwriter houdt van het leven, maar schroomt ook niet maatschappelijke problemen aan de kaak te stellen. Met haar vorig jaar verschenen en alom geprezen album ‘Sabrina Starke’ op zak trekt ze nu opnieuw door het land met haar boodschap van liefde, compassie en bewustwording. Vrijdag 28 oktober treedt ze op in P60.

Alhoewel de inhoud van haar opdracht niet veel is veranderd, luidde dit self titled album toch een nieuwe fase in. De Rotterdamse produceerde dit album voor het eerst volledig zelf. Het resultaat is duidelijk: een perfect uitgekiende opbouw, aanstekelijke ritmes en uitermate sfeervolle songs.

Dat deze van oorsprong Surinaamse zangeres zo sociaal geëngageerd is, uit zich vooral in de verschillende acties waar ze zich voor inzet. Ze vroeg bijvoorbeeld onlangs, samen met Bureau Plan, aandacht om één ieder bewust te maken van kinderhuwelijken in het kader van Wereldmeisjesdag 2016: Loud About Girls. Bovendien gaat in december haar nieuwe ‘Imagine’ tour in première, waarin het haar doel is op een muzikale manier de huidige staat van onze wereld te adresseren.

Voordat het zo ver is mogen wij onze eigen Queen of Soul eerst in Amstelveen verwelkomen met haar ‘The Dreamers Tour Reprise’.

Vrijdag 28 oktober // zaal open 20:00 // aanvang 20:30 // vvk €17 // zaal €18

Meer informatie: P60