Stadshart breidt uit met kledingwinkel voor maatje meer

Mensen met een maatje meer kunnen nu ook hun hart ophalen in het Stadshart met de komst van Belloya. Deze winkel verkoopt trendy kleding in grote maten. 

Bij Belloya vind je trendy dames mode in grote maten. Er is voor ieder wat wils. Van basics in grote maten tot plus size jurken voor een avondje uit. Alle kleding wordt met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd waardoor de hoogte kwaliteit wordt gewaarborgd. Naast kleding verkoopt Belloya ook accessoires waardoor het assortiment zeer compleet is,” aldus het lovende persbericht. 

Ben Verheijen, Shopping Centre Manager Stadshart Amstelveen: “In deze markt is het van belang dat ons winkelcentrum blijft vernieuwen. De komst van Belloya naar Stadshart Amstelveen zorgt voor een nog completer winkelaanbod. Vooral de mix van grote ketens en kleinere speciaalzaken zoals Belloya maken Stadshart Amstelveen uniek in de regio. Met de komst van Belloya spelen wij in op behoeften van onze bezoekers. Op onze Facebook pagina werd bijvoorbeeld regelmatig gevraagd om winkels waar men grotere maten kan vinden. ”