Theatervoorstelling ‘De Kabouter’ bezoekt Amstelveen

De avontuurlijke familievoorstelling ‘De Kabouter’ naar de boeken van Rien Poortvliet is op zondag 13 november om 15.00 uur te zien in Schouwburg Amstelveen. Een magische middag voor kinderen vanaf vier jaar en een feest der herkenning voor ouders en opa’s en oma’s.

“In een magisch moment betreedt Lise het boek van de kabouters en beleeft ze met haar nieuwe kaboutervriendjes een groot avontuur. Ze reizen op de rug van een gans, in de bek van een leeuw en in een luchtballon naar de Noordpool, de enige plek op de wereld waar nog kabouters wonen die gedachten kunnen lezen en met dieren kunnen praten. Daar aangekomen probeert Lise het sprookje van de kabouters te redden, voordat kinderen over de hele wereld de kabouters zijn vergeten. Zou het haar gaan lukken? Dat zie je in het theater! Want jij gelooft toch ook dat de kabouters écht bestaan?” meldt het persbericht.

Theater Terra maakt al viertig jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in heel Nederland en Vlaanderen. Dit seizoen is de voorstelling ‘De Kabouter’ in heel Nederland en Vlaanderen te zien.