Twee internationale voorstellingen in jubilerend Amstelveens Poppentheater

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen op zondag 9 oktober in het Amstelveens Poppentheater genieten van goochelaar Jahon met de voorstelling ‘Geheimen’. Jahon is de huisgoochelaar van VTM KZOOM op de Belgische televisie. Twee dagen later op dinsdag 11 oktober is de Spanjaard Jose Puchades aan de beurt met zijn ‘Nymio’.

In 2013 won Jahon de eerste prijs op het kampioenschap van Vlaanderen in de categorie toneelgoochelen. Zijn voorstelling ‘Geheimen’ gaat over een leerling-tovenaar, die naar het kasteel van de toverbaron komt. Daar krijgt hij de opdracht om drie geheimen te ontrafelen. Pas wanneer hij alle 3 de geheimen ontrafeld heeft, komt hij achter het échte geheim. Een prachtig, magisch avontuur vol muziek, poppenspel en goochelarij.

Jose Puchades combineert poppenspel, gebaar en dans. In ‘Nymio’ toont de Spanjaard zijn publiek overal ter wereld hoe je simpelweg met twee handen korte verhalen kunt laten zien over kleine wezentjes die dromen, dansen en zouden willen vliegen. Klein theater dat een groot gevoel oproept. Hartverwarmend theater zomaar op de dinsdagnamiddag voor iedereen vanaf 5 jaar.

‘Geheimen’ is te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 9 oktober, aanvang 14.30 uur. Toegangsprijs: € 8,00. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl

‘Nymio’ is – in samenwerking met Festival Puppet International – te zien in het Amstelveens Poppentheater op dinsdag 11  oktober, aanvang 16.00  uur. Toegangsprijs: € 8,00. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl.