Voorstellingen met papier in Amstelveens Poppentheater

Met papier is van alles mogelijk. Op donderdag 20 en vrijdag 21 oktober neemt poppenspeler Koos Wieman het publiek mee naar een papieren dierenwereld in de voorstelling Michaël en de draak. Michaël, een klein papieren muisje, wordt uit een affiche tot leven getoverd en gaat op reis door de lucht, onder de aarde en in het water, op zoek naar het gevaar. Hij wil monsters zien, echte monsters.
Daarna is het de beurt aan de papiershow van Mr. Lo. Gekleed in een fantasierijk kostuum maakt Lorenzo Torres voor de ogen van de toeschouwers vingervlug de meest verbazingwekkende creaties. De meester van het papier zorgt voor een zee van kleurige kunstwerken.

Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen in de foyer van het theater zelf aan de slag om uiteraard met papier hun eigen kleurrijke fantasiemuis te knutselen.

De papieren voorstellingen met knutselactiviteit na afloop zijn te zien in het Amstelveens Poppentheater op donderdag 20 oktober om 14.30 uur en vrijdag 21 oktober om 10.30 en 14.30 uur. Kaartjes kosten € 8,00. Alle kinderen krijgen van het jarige theater een cadeautje. Reserveren kan via tel. 020-6450439, mail info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl