Wethouder Raat ‘stagiair voor een dag’ bij RTVA

VVD-wethouder Herbert Raat kwam donderdag 13 oktober een dagje stage lopen bij RTV Amstelveen. Raat had kenbaar gemaakt graag eens te zien hoe alle stagiairs en vrijwilligers van RTVA een nieuwsuitzending maken. De afspraak om dan als stagiair een dag mee te lopen was snel gemaakt.

De wethouder liep mee met twee mbo-stagiairs: cameraman Wesley Wu en verslaggeefster Eva Zwagerman.  Samen met gemeentelijk voorlichtster Cherlyn Mets en het team van RTVA toog hij naar Ziekenhuis Amstelland voor een interview met Radmilo Soda. Deze personal trainer deelde zijn nieuwe boek ‘Moms’ uit aan zwangere vrouwen op de kraamafdeling van het ziekenhuis.

De vrijwilligers van RTVA bedanken Herbert Raat voor zijn bezoek. Een dagje meelopen met RTVA is overigens niet alleen voorbehouden aan wethouders. Iedere inwoner van Amstelveen is welkom om van dichtbij kennis te maken met onze omroep. Interesse? Mail naar e.wilhelmis@rtva.nl.