Bollen planten voor ‘Het Vergeten Kind’

BBA-wethouder Peter Bot (Wijkbeheer, NME) heeft woensdagochtend samen met leerlingen van basisscholen Parcival en De Linde en bestuursleden van Lions Club de Amstel bollen geplant voor ‘Het Vergeten Kind’. Beide scholen hebben in 2015-2016 hun nieuwe onderkomen aan de Lindenlaan in gebruik genomen.  Nadat er enkele honderden bollen met de hand in de grond waren gestopt, werden er zo’n 10.000 krokussen machinaal in het gras geplant.

Lionsafdeling de Amstel heeft 2.500 bloembollen ingekocht die ze samen met kinderen een mooie plek hebben geven in het gemeentegroen van Amstelveen. Stichting Het Vergeten Kind wil ruim 30.000 kinderen in Nederland die mishandeld, misbruikt, verstoten of gevlucht zijn een kindvriendelijke omgeving geven. Een warme plek zonder zorgen en met passende activiteiten.