Geronimo Stilton bij boekhandel Venstra

Geronimo Stilton heeft net zijn nieuwe boek Fantasia deel XI (elf) uitgegeven. Zaterdag 12 november komt hij naar het Stadsplein waar ook de intocht van Sinterklaas plaats heeft. Hij is te zien in de boekhandel aan het Stadsplein, Libris Venstra, van 14 uur tot 16 uur.

Geronimo Stilton is een beroemde schrijversmuis die 36 jaar geleden geboren werd in Rokford op Muizeneiland. Zijn geboortedatum is top secret en niemand weet wie zijn ouders zijn. Hij groeide op bij zijn tante Lilly, samen met zijn neef Klem, die hem van jongs af aan al plaagt (maar toch houden ze veel van elkaar). Hij heeft daarnaast nog een zus, Thea, die speciaal verslaggeefster is bij De Wakkere Muis en een neefje Benjamin, die nog op school zit.

Geronimo is een intellectuele boekenwurm die het altijd goed deed op school. Na school ging hij studeren en niet lang daarna studeerde hij af in de Geschiedenis van de Rattentaal en de Filosofie van de Snorhaar. Geronimo is de uitgever van De Wakkere Muis, de meest gelezen krant van Muizeneiland, en hij schrijft daarnaast heel veel kinderboeken. Hij heeft inmiddels al vier jaar op rij de prijs van de Nederlandse Kinderjury gewonnen met zijn Fantasia boeken.