Jamaicaanse reggaesensatie No-Maddz in P60

Warme klanken op een koude decemberavond. Op donderdag 1 december presenteert P60 in samenwerking met 100% ZEN en Reggae Geel Brukout een speciale reggae-editie met twee vernieuwende reggaebands: de Jamaicaanse band No-Maddz met de Nederlandse band Dei.3avu als supportact.

No-Maddz is een grensverleggende vijfkoppige band die eigentijdse Jamaicaanse reggae brengt waar dub poetry, hiphop en funk in samenkomen. De bandleden hebben stijl, zijn grappig, zeer muzikaal en intelligent. Hun stijl doet sterk denken aan Black Uhuru in hun begindagen. In februari van 2015 verscheen de debuutplaat van deze Jamaicaanse band. Geproduceerd door niemand minder dan legendes Sly and Robbie en kreeg de toepasselijke titel ‘Sly and Robbie presents No-Maddz’.

Dei.3avu is de fonetische spelling voor déjà vu. De eigenzinnige sound van dei.3avu is geïnspireerd door roots, rock, reggae en hiphop. De nummers krijgen diepgang dankzij de politieke en maatschappelijke boodschap en de aangenaam rauwe stem van leadzanger Elvin Woerdings.

Voor en na de show brengt DJ Ewa ‘sweet reggae music’.

Meer informatie: P60-No-Maddz