Kaartjes intocht Sinterklaas vanaf 1 november verkrijgbaar

Ook dit jaar vereert sinterklaas Amstelveen weer met een bezoek. Zaterdag 12 november wordt hij weer op feestelijke wijze verwelkomd op het Stadsplein in Amstelveen. Daarvoor zal hij samen met zijn pieten de traditionele route afleggen door onze gemeente.

Vanaf vandaag 1 november zijn er weer kaartjes verkrijgbaar voor de voorstellingen van clown Hoky Poky. Traditiegetrouw trakteert de clown de kinderen weer op een magische voorstelling waarna de kleintjes richting de goedheiligman kunnen voor een handje, cadeautje en een pepernootje. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij de Schouwburg, Bibliotheek Stadshart en de ANWB.

Schema 12 november:

11.35 uur: Aankomst Van de Hooplaan
12.15 uur: Oude Dorp
12.40 uur: Molenweg
13.05 uur: Rembrandtweg
13.20 uur: Stadshart
14.15 uur: start voorstellingen Hoky Poky