Maand lang werkzaamheden kruising Groenelaan-Sportlaan

Vanaf maandag 28 november tot en met donderdag 22 december vinden er werkzaamheden plaats op de kruising van de Groenelaan met de Sportlaan. De werkzaamheden worden uitgevoerd op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur.

De Groenelaan is tijdens de werkzaamheden deels afgesloten ter hoogte van de Sportlaan. Autoverkeer komende vanuit de richting Turfschip en Punter rijdend richting Sportlaan/A9 kan omrijden via de Gondel en Beneluxbaan. Op werkdagen na 16.00 uur en in het weekend zijn er geen afsluitingen.

Voor verkeer komende vanaf de rotonde Groenelaan en de Sportlaan zijn er geen afsluitingen. Het verkeer kan langs de werkzaamheden. Fietsers worden gedurende de werkzaamheden omgeleid via de Watercirkel en de Alpen Rondweg. Bussen blijven hun normale route rijden.