Myra winterkampioen na winst in derby tegen VVV

De heren van Myra begonnen zondag tegen plaatsgenoot VVV scherp aan de wedstrijd en dat resulteerde al snel in een aantal grote kansen. Door goed voorbereidend werk van Tommy Visser wist Jorit Tell in de elfde minuut de 0-1 op het scorebord te brengen. Hoewel Myra de eerste helft de bovenliggende partij was, slaagden zij er niet in de voorsprong verder uit te breiden. Het missen van de kansen hield VVV in de wedstrijd en bracht ze in de vijfendertigste minuut zelfs langszij. Ruststand: 1-1

Na de rust  hervatte VVV de wedstrijd sterk. Veel druk naar voren leverde een strafcorner op waaruit de 2-1 werd gescoord. Myra bleef het geloof in eigen kunnen behouden en maakte vastberaden jacht op de gelijkmaker. Met succes: in de zestigste minuut maakte Jorit Tell zijn tweede doelpunt van de wedstrijd en bracht beide ploegen in evenwicht. Met nog tien minuten op de klok werd er volop gespeeld voor de winst. Door een schot van Steven Bijlsma trokken de mannen van Myra aan het langste eind. Zij stapten als overwinnaars van het veld. Eindstand 2-3. Deze zege maakt Myra winterkampioen.