Nif, naf, noef een klassiek én modern sprookje in het Amstelveens Poppentheater

Poppentheater Koekla komt op 19 november naar Amstelveen met een sprankelende 3+ voorstelling. Een prachtige boom, drie aanbiddelijke handpop-biggetjes en een gevaarlijke wolf zijn de ingrediënten van het klassieke verhaal over de drie biggetjes die zo’n stevig huis moeten bouwen, dat de wolf er niet binnen kan. Muziek, humor en spanning zorgen voor de juiste sfeer in deze moderne versie van het welbekende sprookje.

Christina Boukova en Gilian Dierdorp vormen al jaren de artistieke kern van Koekla. Christina is oorspronkelijk afkomstig uit Rusland en dat zie je terug in de kleurrijke decors en haar manier van spelen. Alles is perfect en goed afgewerkt. Een verrukkelijke voorstelling voor jong en oud.

‘Nif, Naf, Noef’,  is te zien in het Amstelveens Poppentheater op zaterdag 19 november om 15.30 uur en op zondag 20 november om 10.30 uur. Toegangsprijs: € 8,00. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl