Nominaties Vrijwilligersprijs 2016 alleen voor ‘vluchtelingenvrijwilliger’

De Amstelveense vrijwilligersprijs wordt dit jaar uitgereikt aan een vrijwilliger die veel heeft gedaan voor vluchtelingen en/of statushouders. Met de vrijwilligersprijs zet Gemeente Amstelveen inspirerende voorbeelden in het zonnetje en spreken ze hun waardering uit voor alle vrijwilligers.

Kent u iemand die als vrijwilliger betrokken geweest is bij de noodopvang van vluchtelingen? Of iemand die al jaren vrijwilligerswerk doet voor Stichting Vluchtelingenwerk? Of kent u inwoners van Amstelveen die op een andere manier betrokken zijn als vrijwilliger bij het begeleiden van vluchtelingen of statushouders? Geef hen op voor de vrijwilligersprijs 2016.

De voorwaarden voor aanmelding zijn:
– De vrijwilliger is inwoner van Amstelveen
– De vrijwilliger is 18 jaar of ouder
– De vrijwilliger is betrokken bij vluchtelingen/statushouders
– De uiterste aanmeldingsdatum is 16 november

Bij de aanmelding via kabinet@amstelveen.nl geeft u een omschrijvingen van de persoon, waarom denkt u dat deze persoon in aanmerking komt voor de vrijwilligersprijs. Het liefst aangevuld met wat voorbeelden. Graag ook uw NAW-gegevens zodat er contact gelegd kan worden om eventueel aanvullende informatie op te vragen.

Een jury onder leiding van wethouder Jeroen Brandes zal de aanmeldingen beoordelen. De jury zal circa drie kandidaten nomineren. Vervolgens kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen op één van de genomineerden. De winnaar zal tijdens de nieuwjaarsreceptie op 2 januari 2017 bekend worden gemaakt door burgemeester Mirjam van ’t Veld.

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Anna van Berkum, tel. 020-5404911 of kabinet@amstelveen.nl