Pompsupermarkt Spar Express bij Amstelveense Texaco

Het Amstelveense pompstation van Texaco aan de Ouderkerkerlaan krijgt medio januari een kleine supermarkt in haar pompshop: de Spar Express.

De combinatie van direct consumeren met de dagelijkse boodschappen voor de komende 8-10 uur zijn het vertrekpunt.  Afhankelijk van de omgeving zal het assortiment aangepast worden aan de behoefte van buurtbewoners, verblijvers en passanten. “Het worden winkels waar je ook kunt tanken in plaats van andersom, ” aldus Susanne Kroon, commercieel directeur van SPAR die tevens meldt  dat Amstelveen een van de drie pilotstores wordt.

Ook bij Texaco zien ze een zonnige toekomst door de samenwerking. “We zochten al een tijdje naar een goede invulling van de winkelruimtes op onze niet-snelweg locaties. Het is nodig dat de dienstverlening op deze locaties uitgebreid wordt. Dagelijkse boodschappen zijn voor deze locaties een goede aanvulling. SPAR heeft met haar city format een prima oplossing”’ aldus Bram Verhoeve, Vice President Marketing & Business Customers Europe van EFR (Texaco).