Populaire rapformatie SFB treedt op tijdens Speakerz in P60

Een spiksplinternieuwe editie van het populaire jongerenfeest Speakerz in P60 vindt plaats op vrijdag 9 december. Na de september-editie met de mannen van SBMG, is Speakerz volgende maand terug met niemand minder dan rapformatie SFB.

Met de ijskoude wintermaanden voor de deur, wordt P60 omgetoverd tot een winterwonderland. Kerstbomen, sneeuw en natuurlijk de allerleukste party people van Amstelveen. Speciaal voor deze editie hebben de dj’s Geano Vayn, Casanoa, Tivaro, Just Hide It en Justin Vermeij weer de heerlijkste muziek geregeld.

SFB is bekend van de hits ‘Dansen Op Labanta’, ‘Nu Sta Je Hier’ en ‘Investeren In De Liefde’. In een korte tijd is SFB uitgegroeid tot één van de meest populaire Nederlandse rapformaties van dit moment. SFB – Strictly Family Business -bestaat uit Frenna, Jandro, Priceless en KM. In 2014 bracht SFB hun eerste mixtape ‘Reset the levels’ uit. In 2015 werd SFB betrokken bij het New Wave album van platenlabel Top Notch. De nummers ‘Vallen in de club’ en ‘Nigga als ik’ werden beiden een gouden plaat. Nu is SFB getekend bij Top Notch en staan zij op ieder groot podium in Nederland. Op vrijdag 9 december staan ze op het podium van P60 tijdens Speakerz.

Vrijdag 9 december // zaal open 20:00 // aanvang 20:00 // meer informatie: P60-Speakerz