Première Held in het Amstelveens Poppentheater

Het Amstelveens Poppentheater heeft op zondag 13 november de eer het podium te bieden aan de première van ‘Held’.  Deze spannende en tevens grappige voorstelling wordt gespeeld door Arthur Geesing (bekend van Wolfje) en Martin Soeters (bekend van o.a. Otje en Koekeloere).

Art en Mart spelen in een enorme kijkdoos het verhaal van Ezel en Wezel. Als de -bepaald niet stoere- Ezel tot held wordt uitgeroepen, verwachten de dieren allerlei heldendaden van hem. Dat is tegen het zere been van Wezel, die zichzelf als het enige echte heldhaftige dier in het bos ziet. Ezel moet kiezen: gaat hij terug naar zijn wei of gaat hij de strijd aan met Wezel en de nachtwezens? De voorstelling is een combinatie van vrolijk fris poppenspel en een bijzondere vormgeving over de keuze om held te zijn.

‘Held’ is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 13 november, aanvang 14.30 uur. Toegangsprijs: € 8,00. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl