Schaatsbaan grote hit bij Winter Village Amstelveen

De schaatsbaan bij Winter Village Amstelveen is een schot in de roos. Het hele weekend werd er druk geschaatst en op zondag waren er de gehele dag maar liefst 750 betalende schaatsliefhebbers. Voor de schaatsverhuur stonden er dikke rijen en ook de horeca aan de schaatsbaan deed goede zaken. De bekers glühwein en rum-choco waren niet aan te slepen.

De sfeer was dit weekend ronduit fantastisch te noemen op de kerstmarkt. De vele ondernemers die een chalet hadden gehuurd spraken op een enkeling na van een meer dan prima openingsweekeinde.

Voor de schaatsbaan wordt nog gezocht naar vrijwilligers die tijdens de daluren kunnen helpen als bijvoorbeeld de scholen komen schaatsen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via wintervillage.amstelveen@gmail.com.