Sporting Martinus puntloos na statische wedstrijd

In een nagenoeg leeg stadion Overburg trad Sporting Martinus dit weekend aan tegen Fortius. De Amstelveense ploeg opende de wedstrijd sterk. Met veel balbezit dicteerde zij het spel en liep Fortius de eerste tien minuten achter de feiten aan. Daarna leek het gebrek aan support te zijn overgeslagen naar het veld. Het liep niet meer, passes over korte afstand kwamen niet aan en aanvallend kwam er weinig uit de hoge hoed. Ook Fortius leek verlamd. Eenmaal aan de bal werd er rondgespeeld, maar tot aanvallen kwam het niet.

Na de pauze maakten beide ploegen er geen spektakel van en leken tevreden met een puntendeling. Tot de bal een kwartier voor tijd door de Martiniaanse defensie glipte en Fortius optimaal profiteerde: 0-1. De thuisploeg blijft met lege handen achter en zakt naar plek 12 op de ranglijst.