Veldrijders kunnen weer aan de bak op 6 en 27 november

De komende weken kunnen de veldrijders en mountainbikers weer twee keer aan de bak in twee plaatselijke veldritten. De Ouderkerker Cross vindt dit jaar plaats op zondag 27 november, maar op zondag 6 november is er al een mooie Nesser Cross.

Komende zondag kunnen de crossers in Nes aan de Amstel een route rijden door het dorp, over en langs de Ringdijk en het parkje achter de kerk. De Jeugd start in Nes om 13.00 uur en dan kan ook de plaatselijke jeugd en de burgers van start. Om 14.00 uur start de 40+ klasse en de renners van 15- 19 jaar, en de Dames starten om 15.00 uur. Inschrijven kan in het Dorpshuis in Nes, hier is ook een omkleedgelegenheid. Uiteraard zullen alle regionale favorieten in Nes aan de Amstel aanwezig zijn.

De Nesser Cross maakt onderdeel uit van de veel bezochte Amsterdamse Crosscompetitie: een serie van twaalf wedstrijden in de regio Groot-Amsterdam waarin menig renner van WTC De Amstel goed scoort. Zo waren er in de eerste twee ritten al overwinningen voor Amstelrenners Hamish Morrin en Patrick Molenaars bij de Masters, Nieuweling Niek Voogt en Dame Judith van Maanen, terwijl Elite-renner Koos Jeroen Kers nipt naast de zeges greep. Daarnaast werden meerdere podiumplaatsen behaald.

U kunt voor informatie naar www.wtcdeamstel.net of bellen naar 0297-523176