Myra verliest op eigen terrein van Terriers

Myra begon niet sterk aan de wedstrijd waardoor een Terriers eerste kans kreeg van de wedstrijd. Na eerste 5 min van de wedstrijd kwam Myra beter in de wedstrijd en kreeg een aantal grote kansen. Een strafcorner maar we waren niet scherp in de cirkel waardoor 0-0 de rust in gingen. Na de rust had Myra het betere van het spel maar wederom niet scherp in de cirkel, waardoor na een counter de Terriers 0-1 konden scoren. Kort daarna werd 0-2 voor Terriers.

Na de 0-2 ging Myra meer aanvallend hockeyen en dat resulteerde in een strafcorner die werd gescoord door Jorrit Tel. in de laatste minuut kregen we nog een strafcorner helaas werd die niet goed aangegeven waardoor het bij 1-2 bleef voor Terriers.

Verslag: Razwan Ahmed