Voedselbank winkelt minuut gratis bij nieuwe Kruidvat Westwijk

Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan het Westwijkplein 102 in Amstelveen met een bijzondere actie. Als allereerste klant mocht Grea Twint één minuut gratis winkelen voor Voedselbank Amstelveen. Met de prijs wil de organisatie cadeautjes winkelen, zodat ze de mensen ook eens een extraatje kunnen geven. Grea ging dan ook naar huis met veel fijne verzorgingsproducten en cadeauartikelen.

Winkelmanager Danielle Verlaan is trots op haar nieuwe winkel. “De winkel is overzichtelijk en toegankelijk. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Amstelveen en omgeving uit om een kijkje te komen nemen. De opening wilden we op bijzondere wijze met onze klanten vieren. Daarom hebben we hen opgeroepen om een goed doel te nomineren die het verdient om eens extra in het zonnetje gezet te worden. We zijn erg blij dat we het goede werk van Voedselbank Amstelveen met deze actie extra kunnen steunen,” aldus Verlaan.

Grea Twint, coördinator bij Voedselbank Amstelveen, is ontzettend blij met de prijs: “Ik heb veel kunnen shoppen voor mensen die het niet breed hebben. Namens Voedselbank Amstelveen wil ik Kruidvat Amstelveen van harte bedanken!”