Volledige line-up Amstelveen City Blues bekend

Na de uiterst succesvolle eerste editie kon het vervolg niet uitblijven. Als enige bluesfestival in de regio Amsterdam presenteert P60 een line-up aan (inter)nationale wereldtoppers. Amstelveen City Blues vindt plaats op zaterdag 26 november in Poppodium P60.

Amstelveen City Blues is een jong fenomeen in Amstelveen, waarbij P60 wordt omgetoverd tot één grote juke joint. Op drie verschillende locaties in het poppodium laten internationale artiesten u genieten van rhythm & blues, roots rock ’n roll en rockabilly. De organisatie is er opnieuw in geslaagd een zeer sterke line-up samen te stellen, waarbij maar liefst drie Amerikaanse bands voor een eenmalig Nederlands optreden naar Amstelveen komen.

Dit jaar treden niemand minder dan Joe Louis Walker (USA), Sugar Ray and the Bluetones (USA), Giles Robson (UK), Luke Winslow-King (USA), Big Creek Slim (DK) en Dry Riverbed Trio (NL) op. De presentatie van de avond is in handen van radiomaker Fred Siebelink.

Voor programma en meer informatie: P60