Winter Village Amstelveen opent donderdag

Vanaf 24 november is het zover, dan verandert Stadshart Amstelveen onder de noemer Unexpected Christmas in een heuse Winter Village. Bezoekers kunnen vier weken lang hun hart ophalen en genieten van de kerstmarkt tussen de`veertig sfeervolle chalets met diverse winterse producten en lekkernijen. Daarnaast kan er natuurlijk volop geschaatst worden op de vijfhonderd vierkante meter grote ijsbaan en gezellig gegeten worden in het Winter Village Restaurant.

Winter Village kerstmarkt

“Winter Village is een uniek evenement waar gezelligheid, lekker schaatsen, genieten van de kerstmarkt en het sfeervolle restaurant centraal staan,” aldus de organisatie. De ijsbaan is dagelijks geopend tot 21.00 uur, maar in het restaurant kunnen bezoekers tot 22.00 uur terecht. De openingstijden van de kerstmarkt zijn gelijk aan de openingstijden van de winkels.

Evenementen

Tijdens Winter Village kunnen bezoekers rekenen op vele dag- & avondactiviteiten. Waaronder de feestelijke opening op zaterdag 26 november vanaf 15.00 uur. Tijdens deze opening zal Sonny’s Inc. dé entertainmentband van Nederland, een spetterend optreden verzorgen en zal er een demonstratie door Figure Skating Amsterdam plaatsvinden!
Dat is niet het enige wat Winter Village Stadshart Amstelveen te bieden heeft, naast de schaatslessen, de feestavond en het schoolschaatsen wordt er van alles voor de kinderen en volwassen georganiseerd.

Kinderen kunnen op vrijdag genieten van de kinderdisco op het ijs, misschien komen er ook nog wel wat Pieten langs (het is tenslotte Sinterklaas). Er zal op zondag 11 en 18 december een heus kinderprogramma zijn met Disneyfiguren.

Van 19 t/m 24 december 2016 komt Serious Kerst in actie voor Serious Request vanuit een eigen Glazen Huis op het terrein. Met 116 uur live radio door RTVA met gastpresentatoren en optredens langs de ijsbaan.

Bootcamp on Ice

HealthCity organiseert samen met Winter Village Stadshart Amstelveen elke zondag (27 november, 4, 11 & 18 december) een Bootcamp op de ijsbaan. Vanaf 10.00 uur kan heel sportief Amstelveen en omstreken aan de slag met een stevige 1,5 uur durende Bootcamp.
Inschrijven is mogelijk via de website.

Ben jij de slagroom op mijn warme chocomel?

Daten op de ijsbaan is dit jaar een onderdeel van het Winter Village concept. Gezamenlijk met Relatieplanet zal er op woensdag 21 december een single avond georganiseerd worden onder de noemer “Ben jij de slagroom op mijn warme chocomel?”. Singles kunnen zich amuseren met een speciaal samengesteld menu en natuurlijk samen romantisch schaatsen.

Restaurant

Uiteraard is er ook gedacht aan de innerlijke mens, zo kunnen bezoekers in het pop-up restaurant genieten van een winterse kost zoals een stamppot of kaasfondue! Daarnaast kunnen liefhebbers terecht voor een lekkere kop warme chocolademelk, heerlijke glühwein of een gezellige borrel.

Tevens is er aan het bedrijfsleven gedacht, kerstborrels, een kerstdiner of een andere feestelijke bijeenkomst, het is allemaal mogelijk middels speciaal samengestelde arrangementen waar voor ieder wat wils in is meegenomen. Neem gerust contact met ons hierover op via ons reserveringsnummer 06-21369923.

https://twitter.com/evavandam/status/801021524027342848