Wintervillage Amstelveen officieel geopend

De grote kerstmarkt Wintervillage Amstelveen is vanmiddag officieel geopend. Vanaf afgelopen donderdag was de kerstmarkt al open en kon er geschaatst worden, maar vandaag werd de kerstmarkt ook echt geopend. Stadsdichter Matthijs den Hollander droeg een gedicht op. Wethouder Maaike Veeningen en manager van het Stadshart Ben Verheijen, drukte symbolisch op een knop voor de opening.

Het was best druk bij de Wintervillage. Veel publiek kwam af op het nieuwe evenement op het Stadsplein. Voor de schaatsbaan stonden zelfs rijen. Veel kinderen maakten van de gelegenheid gebruik om een lekker te kunnen schaatsen.

De komende weken zullen er diverse evenementen op het terrein van Wintervillage worden georganiseerd. Yvonne van Beers van Wintervillage vertelt graag over de komende evenementen.