Denise Marie’s Gumbo Ja Ja Band treedt op in wijkcentrum Alleman

Blues zomaar in een Amstelveense wijk. Op vrijdag 23 december vindt in wijkcentrum Alleman een optreden plaats van Denise Marie’s Gumbo Ja Ja Band. De band speelt Swamp, Blues, Jazz en Americana.

Denise Marie (gitaren en zang), woonde vijftien jaar in New Orleans en heeft de invloed van de Mississippi Delta in die tijd behoorlijk op zich laten inwerken. Samen met haar Gumbo JA JA Band brengt zij een unieke mix van Swampy Blues en Jazz (uit de Delta) met, zoals ze zegt, “A spoonful of sugar on the side”.
U hoort haar eigen composities maar ook nummers van artiesten zoals Sydney Bechet en Earl King, om zo de sfeer van New Orleans te doen herleven, veelal gebaseerd op haar eigen ervaringen toen zij er verbleef. 

Denise Marie gitaren, zang en song-writer, Marcel Koster  -slagwerk, accordeon en zang, Evert Willemstijn-basgitaar en zang en Kim Snelten -mondharmonica/bluesharp. In deze formatie trad zij eerder op in diverse locaties van Nederland, maar ook in Engeland, Ierland, Frankrijk, België, Duitsland en de USA. Veel van haar CD’s zijn op verschillende plaatsen in de wereld opgenomen.

Vrijdagavond 23 december van 20.00 tot 23.00 uur
Wijkcentrum Alleman tel. 020 6453945
Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, 1183 JM Amstelveen

Entree € 10 met gratis drankje; Clubleden & studenten € 7.00
Wijkcentrum Alleman is te bereiken met tram 5 en metro 51 – halte Onderuit.
Er is er ruime vrije parkeergelegenheid.