Ernst Daniël Smid’s Wiener Melange in Schouwburg Amstelveen

Wenen is dé operette-hoofdstad van de wereld en daarmee een inspirerend uitgangspunt  voor de gloednieuwe voorstelling Wiener Melange. Nederlands bekendste operazanger Ernst Daniël Smid neemt zowel als presentator als solist het publiek mee op een reis door het bruisende Wenen. Donderdag 5 januari begint deze muzikale reis in Schouwburg Amstelveen.

De andere ingrediënten van deze smakelijke Wiener Melange zijn de solisten André Post, Karin Hersenberg en Hildur Hafstad, het 24-koppige Wiener Strauss Ensemble onder leiding van Robert Jan Kramer en ballroomdansers die de avond compleet maken.

Cast
Ernst Daniël wordt naast het Wiener Strauss Ensemble bijgestaan door een drietal sterke Nederlandse solisten: tenor André Post, die reeds een mooie loopbaan in de opera en operetteland achter de rug heeft, sopraan Karin Hertsenberg (prijswinnares van Una Voce Particolare) en de IJslandse Hildur Hafstad (sleepte al diverse internationale prijzen in de wacht), die de rol overneemt van Lilian Farahani. De orkestleiding is in handen van Robert Jan Kramer en niet van Maurice Luttikhuis zoals in de brochure staat vermeld.

Salon – Een inleiding op de voorstelling
Een uur voor aanvang van de voorstelling is er een zogenaamde Salon. Een Salon biedt u de mogelijkheid om nader kennis te maken met bijvoorbeeld het thema van de voorstelling, de toneeltekst, de geschiedenis van een stuk of de werkwijze van een regisseur of choreograaf. De Salon is gratis toegankelijk als u een entreebewijs heeft voor de voorstelling. U hoeft hier niet voor te reserveren, maar u wordt aangeraden op tijd te komen.

Nazit/borrel
Na afloop van de voorstelling ontvangt u een glaasje bubbels van de schouwburg.

Meer informatie: Schouwburg Amstelveen – Wiener Melange