Twee gewonden na diefstal met geweld

Bij een mislukte aankoop van een auto zijn maandagmiddag aan de Jeanne d’Arclaan twee personen gewond geraakt. De politie kreeg een melding van een gewond persoon op straat in de Jeanne d’Arclaan. Ter plaatste bleek het om twee gewonden te gaan.

De twee mannen kwamen naar de Jeanne d’Arclaan om een auto te kopen. De verkoper verzocht de twee mannen mee te komen naar een woning. Daarbij zijn ze mishandeld en gewond geraakt. De daders zijn er vervolgens met het geld van de kopers vandoor gegaan in vermoedelijk een donkerkleurige auto. Beide personen zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Na behandeling zijn zij door de politie opgehaald om aangifte te doen.

Een arrestatieteam van de politie heeft een inval gedaan in de woning aan de Jeanne d’Arclaan. Hierbij zijn geen aanhoudingen verricht. De straat is korte tijd volledig afgesloten geweest. De politie stelt een onderzoek in. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Foto’s: KaWijKo Media / Vivian Tusveld