Kerstsamenzang Oude Dorp: traditie die niet kapot kan

Een evenement organiseren in Nederland is niet gemakkelijk. De regels lijken steeds strenger te worden en soms gaan (vaak vrijwillige) organisaties ten onder aan de regeldruk die vanuit de gemeente wordt opgelegd. Zo ook in Amstelveen, waar de traditionele kerstsamenzang niet door dreigde te gaan. Maar tot geruststelling van vele Amstelveners wordt de traditie toch voortgezet.

Zaterdag 24 december is iedereen weer welkom om het Dorpsplein om te genieten van lokale helden zoals Saskia Soulful en Gino van Groeningen. Daarnaast verzorgen Nina Timmermans en Sandra Bakker van de Amstelveense Muziekschool een optreden. De afsluiter is dit jaar The Amazing Vocals. De aanvang is 20.30 uur. Zoals elk jaar wordt iedereen aangeraden om met de fiets te komen.