Kinderfilmfestival, kerstconcert en De Notenkraker in Schouwburg Amstelveen

Voor de laatste week van het jaar staan er nog diverse voorstellingen op het programma bij Schouwburg/Cinema Amstelveen. In Cinema Amstelveen is het weer tijd voor het Kinderfilmfestival. Van zaterdag 24 december tot en met zondag 8 januari draaien er elke dag minimaal drie kinderfilms, bijvoorbeeld Sing, Mees Kees langs de lijn of Vaiana. Het complete filmprogramma tijdens de kerstvakantie wordt gepubliceerd op de website van Cinema Amstelveen. Ook voor volwassenen is er een uitgebreid filmaanbod.

Martin Oei – ma 26 dec – 15.00 uur
Martin Oei debuteerde op 16-jarige leeftijd in Het Concertgebouw met de wereldpremière van Beethovens Fantasiesonate. Sindsdien treedt hij regelmatig op met de 87-jarige meesterpianist Daniël Wayenberg. Op Tweede Kerstdag geeft hij een romantisch kerstconcert met werken van Chopin en Liszt. .

De Notenkraker – wo 28 dec – 19.00 uur
Als we het over kersttradities hebben dan hoort De Notenkraker daar zeker bij. De Notenkraker is een prachtige klassieke balletuitvoering van het Charkov Staats Opera en Ballet Theater om met de hele familie van te genieten. De fabuleuze muziek van Tsjaikovski, wordt live door een orkest gespeeld en zorgt samen met de virtuoze danspartijen en het schitterende core de ballet dat de donkere dagen in december even wat lichter worden. Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar.

Meer informatie: Schouwburg Amstelveen