Museum Jan van der Togt organiseert kerstworkshop voor kinderen

Museum Jan van der Togt organiseert op zondag 18 december 2016 een kerstworkshop voor kinderen van 6 – 12 jaar. De kinderworkshop begint met een rondleiding door de tentoonstelling ’25 jaar Jan’, waarin het 25-jarig bestaan van het museum en de vriendschap tussen kunstverzamelaar Jan van der Togt en kunstenaar Jan Verschoor centraal staan. Daarna is er een keus uit veel mogelijkheden om veelkleurige kerstversieringen te maken waarmee een kerstboom wordt opgetuigd tot een gezamenlijk kerstkunstwerk.

Zowel de kleurrijke schilderijen van Sam Francis als het thema ’25’ kan door de kinderen worden uitgewerkt. Het museum zorgt voor een glaasje met iets lekkers erbij.
Natuurlijk zijn vaders, moeders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden van harte welkom om het resultaat te komen bekijken.

De workshop is van van 11.00 – 13.00 uur. Deelname aan de workshop is gratis. Vooraf aanmelden – onder vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer – is noodzakelijk: semvanriel@jvdtogt.nl of (020) 641 57 54. Er kunnen maximaal 20 kinderen deelnemen.

Museum Jan van der Togt
Dorpsstraat 50
1182 JE  Amstelveen
Tel.: (020) 641 57 54
www.jvdtogt.nl