Nieuw aanbod computercursussen bij ASCC

Het cursusaanbod van de Amstelland Senioren ComputerClub (ASCC) voor 2017 is divers. Er worden ruim twintig cursussen georganiseerd waaraan iedereen deel mag nemen. Cursussen voor het gebruik van Android tablets en iPads, maar ook aan de nieuwe workshops zoals Veiligheid van de computer, Back-up met Synctory en Android smartphone.

Daarnaast zijn er cursussen Windows 10, Excel, Word, foto’s bewerken met iPad of Windows 10, het maken van Fotoalbums, Windows Live mail, Google op uw tablet/smartphone en PC onderhoud en beheer.
Voor mensen die nog nooit iets met een pc, laptop of tablet gedaan hebben zijn er beginnerscursussen. Deze cursussen worden door vrijwilligers gegeven in een rustig tempo. Voor (semi) gevorderden die al ervaring hebben met het gebruik van computers, zijn er op elk niveau diverse basis- en vervolgcursussen.
U hoeft geen senior of lid te zijn om deel te nemen aan de cursussen. Lidmaatschap biedt veel voordelen zoals inloopochtenden voor vragen, hulp bij computerproblemen en clubmiddagen over de laatste computerontwikkelingen.

Informatie- en inschrijfdagen
Tijdens de ASCC-informatie- en inschrijfdagen, op donderdag 12 januari van 19:00 – 21:00 uur, vrijdag 13 januari van 09:00 – 12:00 uur en zaterdag 14 januari van 13:00 – 16:00 uur in wijkcentrum Westend, Westwijkplein 3, Amstelveen, geven ASCC-docenten advies over welke cursus het beste aansluit bij uw kennisniveau.
Inschrijven via de website www.ascc.nl kan ook. Voor vragen kunt u mailen naar cursussen@ascc.nl

Het cursusboekje vindt u in de wijkcentra in Amstelveen, Uithoorn en Aalsmeer, raadhuis en Bibliotheek. ASCC kent geen leeftijdgrens, iedereen die belangstelling heeft mag deelnemen aan de cursussen en/of lid worden.