Ook dit jaar weer ‘Kerst aan de Amstel’

 

De tweede editie van Kerst aan de Amstel wordt op zaterdag 17 en zondag 18 december 2016 georganiseerd. Het sfeervolle kerstevenement vindt in en om de Urbanuskerk in Nes aan de Amstel plaats.

Op zaterdag 17 december zijn er van 14.00 tot 18.00 uur diverse activiteiten waaronder Pieckémons zoeken, verkleed op de foto bij de grote kerststal, kerst-deurhangers beschilderen, zachte steentjes vilt en een kerstvuur met worstenbroodjes. Ook zijn er minimaal  101 tentoongestelde kerststallen te bezichtigen. Dit alles natuurlijk in sfeer ondersteund door een kerstkoor en koek en zopie. De entree is gratis.

Op zondag 18 december vindt om 14:00 uur een kerstconcert plaats door het grote harmonieorkest Sint Aemiliaan uit Kerkrade. Vanwege het succes van het optreden vorig jaar, bezoekt dit orkest graag opnieuw de Urbanuskerk in Nes. Entree: 10 euro per persoon (kinderen gratis). Deze dag zijn ook nog de 101 tentoongestelde kerststallen te bewonderen. Warme en koude dranken zijn verkrijgbaar.

In verband met parkeerschaarste is het aan te bevelen op de fiets te komen. Meer informatie over Kerst aan de Amstel kunt u vinden op www.vriendenurbanuskerknes.nl of Facebook: Vrienden Urbanuskerk Nes.

Kerst aan de Amstel is georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Urbanuskerk te Nes aan de Amstel, in samenwerking met lokale ondernemers en vrijwilligers. De opbrengsten van deze Kerst aan de Amstel komen ten goede aan het onderhoud van de glas-in-loodramen van de Mariakapel.