RTVA-app voor iPhone, iPad en Android

Het laatste Amstelveense nieuws volgen via mobiele telefoon of tablet? Dat kan via de RTVA-app. Naast nieuws kan je via de app ook live kijken naar onze televisie-uitzending en natuurlijk onze radio beluisteren.

Daarnaast is het mogelijk om de redactie van RTVA te tippen of in contact te treden met dienstdoende dj op de radio.

De app is ontwikkeld door IB Broadcast (onderdeel van MediaChoice). Dit bedrijf levert ook media-oplossingen voor grote spelers in binnen- en buitenland. RTVA en vele andere lokale omroepen kunnen daarom werken met de nieuwste technieken die steeds worden aangepast.

De RTVA-app is vanaf nu te downloaden voor alle iPhone, iPad en Android gebruikers en is vanzelfsprekend helemaal gratis!

Klik hieronder voor de Apple- of Android-app.

appstore_logo_150           playstore_logo_150