Tribute to Crosby, Stills, Nash & Young in P60

Crosby, Stills, Nash en Young, maar dan door Lentink, Paulusma, Nomden, Schreuders en Bakker. Met Her Majesty brengen de heren een waar eerbetoon aan deze legendarische band. Afkomstig uit topbands als The Byrds, Buffalo Springfield en The Hollies zijn CSN&Y niet de minsten om te evenaren, maar Her Majesty komt zó dichtbij het originele geluid dat het verschil nauwelijks te horen is. Donderdag 29 december staan ze op het podium van P60.

In 1969 kwam het bejubelde debuutalbum van ‘Crosby, Stills & Nash’ uit, waar tot ons genoegen ook nummers van aan bod zullen komen. In 1970 voegde Neil Young zich bij de groep, waarna de band op het fameuze Woodstock festival speelde en vervolgens de plaat ‘Déjà Vu’ maakte. Tijdens de show wordt het meesterwerk Déjà Vu integraal ten gehore gebracht, maar ook nummers van onder andere The Byrds en The Hollies.

Meer informatie: P60 – Her Majesty