Winter in aantocht, winst Martinus blijft uit

Sporting Martinus heeft zondagmiddag gelijkgespeeld tegen Laren’99. In het eigen ‘Stadion Overburg’ werd het 1-1. Net als vorige week tegen Arsenal leek er voor Sporting Martinus meer in te zitten.

Sporting Martinus en Laren ’99 speelden hun laatste wedstrijd voor de winterstop. Wie ook zijn laatste wedstrijd speelde, was Martiniaans doelverdediger Steven den Heeten.
Met Den Heeten in het doel begon Sporting Martinus goed aan het duel, maar keek na een kwartier tegen een 1-0 achterstand aan. Een strakke pass op de geheel vrijstaande spits werd prima binnengetikt. Vervolgens nam Sporting Martinus voor eigen publiek het heft in handen en creëerde kansen. Keer op keer lag de Larense keeper in de weg, die zelfs ballen uit de kruising wist te tikken.

Na rust bleef Sporting Martinus aanvallen, maar telkens trof het de lange doelman op zijn pad. Tot de 80ste minuut: Niek Koning kopte door op Ramon Wismeijer, die gaf strak voor en Joel Cornwall maakte met een harde kopbal de 1-1. Tegen het einde van de wedstrijd loerden beide ploegen, zonder succes, op de counter. Het bleef 1-1.

Ook op de ranglijst Sporting Martinus en Laren ’99 elkaar in evenwicht: 14 punten op plaats 10.

Sporting Martinus hervat de competitie op 29 januari met een pikant uitduel bij Roda’23.