Zaterdag Serious Kerst Glazen Housewarmingparty bij Winter Village

De bekende (lokale) zangeres Saskia Soulful treedt zaterdag 17 december op bij Winter Village Amstelveen tijdens de Glazen Housewarmingparty van RTVA. De plaatselijke plaatjesdraaier DJ Appelmoes maakt het familiefeest compleet door een ratjetoe van dansbare hits onorthodox aan elkaar te rijgen. De winterse party start om 16.30 uur en Saskia Soulful treedt 17.30 uur op.

De Glazen Housewarmingparty is een pre-party voor Serious Kerst. De lokale omroep RTVA staat van maandag 19 tot en met zaterdag 24 december met een Glazen Huis naast de ijsbaan op het Stadsplein om geld in te zamelen voor de landelijke actie Serious Request. Diverse bekende Nederlanders en Amstelveners komen langs tijdens de marathonuitzending van 125 uur.

Tijdens de Glazen Housewarming zullen Saskia Soulful en DJ Appelmoes alles uit de kast halen om jong en oud in beweging te krijgen. Wie liever warm wordt op een andere manier, kan natuurlijk altijd terecht bij de winterbar voor een glas glühwein of choco met warme rum. De schaatsbaan is vanzelfsprekend ook geopend.