29-jarige Aalsmeerder aangehouden na vondst cocaïne

Een 29-jarige man uit Aalsmeer is vrijdag 27 januari aangehouden nadat bij een controle bleek dat hij in het bezit was van verdovende middelen.

De man viel op omdat hij rond 17,30 uur al bellend over de Ophelialaan reed. Kort daarvoor heeft hij iemand in de auto gehad en de agenten vermoedden dat hij verdovende middelen verhandelde. Op de Aalsmeerderweg is de man aan de kant gezet en hebben de agenten een nader onderzoek ingesteld. Met toestemming van de man is de auto doorzocht.

In de auto zijn vervolgens bij het stuur 104 wikkels met cocaïne aangetroffen. Bij een doorzoeking van de woning van de verdachte is vervolgens ook nog 50 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen. De auto, de verdovende middelen en het vuurwerk is in beslag genomen. De man zit nog vast.