Amsterdams Klarinet Kwartet op Wester-Amstel

Het Amsterdams Klarinet Kwartet verzorgt op zondag 29 januari 2017 een concert op buitenplaats Wester-Amstel. Het NAKK, bestaande uit Jesse Faber, Sergio Hamerslag, Bart de Kater en Tom Wolfs, speelt onder andere muziek van Mendelssohn en Satie.

De vier leden van het NAKK zijn opgeleid aan het Conservatorium van Amsterdam en al zes jaar een veel gevraagd en geliefd ensemble op de Nederlandse muziekpodia. De liefde voor samenspel en de klarinetfamilie heeft hen bij elkaar gebracht. In 2015 was het NAKK genomineerd voor de Grachtenfestival prijs en in 2016 stond het Kwartet in de serie Tracks van het Koninklijk Concertgebouw, waar zij binnenkort weer te beluisteren zijn.

De leden hebben ook het Nederlands Klarinetfestival leven ingeblazen (Muziekgebouw aan ’t IJ en Bimhuis). Het NAKK opereert ook op de internationale podia. Zo maakte het ensemble tournees naar landen zoals Bulgarije en Portugal. De daar opgedane invloeden zijn terug te vinden in hun programma’s. Motto van het NAKK is: “Muziek bij iedereen brengen” en daarin is het ensemble sterk, zoals het onder andere bewees met een verrassingsoptreden voor nietsvermoedende passagiers in de Amsterdamse tramlijn 3.

Zondag 29 januari 2017, aanvang 15.00 uur

Wester-Amstel, Amsteldijk Noord 55, Amstelveen
Entrée € 11,00, donateurs € 8,00 kinderen t/m 12 jaar gratis
Reserveren: muziek@wester-amstel.nl