Boys vs Girls bij Speakerz

Speakerz is het meest exclusieve event voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar. Na een geslaagde Kersteditie gaat de strijd tussen de girls en boys weer verder bij Speakerz. Zaterdag 28 januari zal Amstelveen weer op zijn kop staan.

Tijdens deze avond barst de strijd tussen de mannen en de vrouwen los in P60! Speciaal voor deze editie heeft P60 de vetste DJ’s met de beste muziek geregeld. Doordat jij met je vrienden bepaalt wat er tijdens een event gebeurt, maak jij Speakerz het unieke en succesvolle jongerenfeest waar behoefte aan is. Dankzij jouw ideeën maak jij het mogelijk dat er elke editie weer iets nieuws te beleven valt. Deze avond wil je niet missen!

De zaal is vanaf 20.00 uur geopend en de kaarten kosten 15 euro aan de deur. Wil je je kaartje vooraf kopen? Dat kan! Ga dan naar paylogic.nl