Bumba drie keer te zien in Schouwburg Amstelveen

Wegens groot succes komt het populairste clowntje van de Benelux weer terug naar de Nederlandse theaters met Bumba in Dromenland. En Bumba komt niet alleen, want hij neemt al zijn trouwe vriendjes mee! Bumba in Dromenland is zaterdag 18 februari om 11.00 uur, 14.00 uur én 16.00 uur te zien in Schouwburg Amstelveen. Na twee uitverkochte middagshows is er besloten om in de ochtend nog een extra show open te zetten.

De theatershow is speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 1 jaar. Het aangepaste licht- en geluidsniveau maakt de show een bijzondere belevenis voor de allerkleinsten.
Het verhaal van Bumba in Dromenland gaat over kleine Loes. Elke avond moet zij op tijd naar bed, samen met haar lievelingsknuffel Bumba. Plotseling komt haar knuffel tot leven en neemt hij haar mee naar een wereld waar alles mogelijk is, namelijk naar het Bumbacircus waar Bumba en zijn vriendjes de grappigste avonturen beleven! Bumbalu, Tumbi de olifant, Poppa de aap, Carla de kip, de gekke vogel Kiwi en Baby toveren samen met Bumba een lach op alle kindergezichten tijdens hun allereerste theaterbelevenis en nemen iedereen mee naar dromenland. En het eerste theaterbezoek van de allerkleinsten wordt helemaal compleet gemaakt met de gelegenheid om na de voorstelling Bumba een knuffel te geven in de foyer.