Burgemeester Van ’t Veld start met luisteruur

Burgemeester Mirjam van ’t Veld is vanaf februari één keer in de maand een en al oor tijdens het luisteruur. De eerste editie is op 23 februari. Amstelveners met dromen, vragen en suggesties voor de stad zijn dan welkom om te komen praten.

“Veel inwoners weten me al te vinden op momenten dat ik in een wijk ben of komen bij mij langs op het raadhuis. Voor anderen is het wellicht een drempel om mij te spreken. Ik nodig u dan ook uit om mooie ideeën met mij te delen tijdens het luisteruur. U bent van harte welkom!”, aldus de burgemeester.

U kunt zich tot uiterlijk twee weken voor het luisteruur inschrijven door mevrouw Biemans te bellen op het nummer 020-5404911. U geeft gelijk door waar u het over wil hebben, dan kan de burgemeester zich voorbereiden.