Cabaretière Dorine Wiersma in Schouwburg Amstelveen

Met haar voorstelling ‘D&A’ komt cabaretière Dorine Wiersma op 3 februari naar Schouwburg Amstelveen.

Met het lied ‘Stoute Heleen’, een hilarische anti-ode aan Heleen van Royen, brak Dorine Wiersma door. Zo won ze met het lied de Annie MG Schmidtprijs (voor het beste theaterlied).

Dorine Wiersma is een geschoold gitariste en getalenteerd singer/songwriter. Met haar komische en veelal vileine liedjes past zij in de traditie van liedjesschrijvers. Haar voorstelling ‘D&A’ zit bomvol geestige en virtuoze liedjes.

De voorstelling ‘D&A’, Dorine&Aanhang gaat over familie die allemaal inhaken in het DNA van Dorine. Zingend, gitaarspelend en persiflerend vertelt zij de verhalen van haar aan-en bloedverwanten. Een onmisbaar programma voor iedereen met iets van familie!