Dichter Margreet Schouwenaar presenteert bundel bij boekhandel Blankevoort

Als feestelijke afsluiting van de Maand van de Poëzie presenteren dichter Margreet Schouwenaar en illustrator Esther Miskotte op zondag 29 januari  Denk dag doen, een dichtbundel voor kinderen van 8 tot 80. De presentatie vindt plaats bij boekhandel Blankevoort. Aansluitend is er een miniworkshop gedichten schrijven voor klein en groot.

Margreet Schouwenaar volgde in 2009 Joost Zwagerman op als Stadsdichter van Alkmaar. In deze functie initieerde zij de ‘Eenzame uitvaart’ in Alkmaar, zij richtte een dichtersgilde op en gaf de aanzet tot een poëzieroute door de Alkmaarse binnenstad. Zij debuteerde in 1991 met de publicatie van ‘4 gedichten’ in De Revisor. Daarna volgden twaalf dichtbundels en acht kinderboeken. Het net verschenen Denk dag doen is een rijk geïllustreerde dichtbundel over het wonderlijke leven van elke dag voor iedereen vanaf 8 jaar.

Boekhandel Blankevoort, Rembrandtweg 649-651 in Amstelveen. Aanvang 15:00 uur. Aanmelden is gewenst. Stuur een email naar boekhandelblankevoort@planet.nl en of bel 020 6455694.