Gratis kaarten voorstelling ‘Ode aan Jasper’

Mark en zijn ernstig meervoudige gehandicapte zoon Jasper spelen 31 januari (14.00 uur) de voorstelling “Ode aan Jasper” in Dorpshuis Badhoevedorp. Mantelzorg & Meer sponsort deze voorstelling en biedt gratis kaarten aan.

Alle aanstaande ouders hebben dezelfde droom; een gezond kindje. Deze droom spatte in 1000 scherven uiteen na de geboorte van Marks zoon Jasper. Jasper is ziek, een zeer ernstige vorm van epilepsie is de eerste diagnose. Terwijl Jasper vecht voor zijn leven en vecht Mark met de scherven van zijn droom. Waar heeft hij dit aan verdiend? Jasper is er, daar kan Mark niet voor vluchten. Samen gaan ze de reis aan, ook al voelt hij zich er niet klaar voor. Gaandeweg ontdekt hij de onvoorwaardelijke liefde van én voor Jasper.

Het verandert het leven van Mark volledig. Angst en verzet maken onderweg steeds meer plaats voor liefde en dankbaarheid. Mark deelt dit verhaal, sámen met Jasper in deze voorstelling. In verhalen, liedjes en beeld neemt Mark het publiek mee in zijn leven met Jasper. En Jasper laat zien hoe hij daar al die jaren zijn eigen unieke rol in heeft gespeeld. Op 6 januari 2016 werd Jasper 18. Deze voorstelling is het cadeau van Mark aan zijn bijzondere, wijze zoon.

U kunt u alleen aanmelden via info@mantelzorgenmeer.nl onder vermelding van ‘Ode aan Jasper’, uw naam en aantal kaarten (max 4). Aanmelden is verplicht, doe het snel want vol is vol.