Guilty Pleasure Night P60: ABBA Gold & DJ Appelmoes

Na het succes van vorige edities zorgt P60 weer voor een schaamteloze avond voeten van de vloer op vrijdagavond 3 februari! Swing je heupen los op de onweerstaanbare songs van ABBA Gold en de meest herkenbare tunes van DJ Appelmoes. Stilstaan is geen optie!

ABBA Gold is een hommage aan de muziek van Abba in zijn originele vorm: twee vrouwen, geweldige muzikanten en fantastische liedjes. Het perfecte alternatief voor iedereen die Abba nooit live zag maar nog altijd warme herinneringen bewaard aan wereldhits als ‘Mamma Mia’, ‘The Winner Takes It All’ en ‘Dancing Queen’. Het was destijds baanbrekende muziek die alles records verpulverde en overigens nog steeds volop gekopieerd en ‘geleend’ wordt in de hedendaagse popmuziek. Met bandleden uit de originele cast van ‘Mamma Mia’ – de welbekende musical – staat deze show garant voor een avond onbezorgd dansplezier.

Om de show helemaal compleet te maken is hitmachine DJ Appelmoes gestrikt om de avond af te sluiten. Zonder schroom rijgt hij zijn én jullie guilty pleasures aan elkaar. Liedjes waar je je stiekem een klein beetje voor schaamt, maar evengoed uit volle borst meezingt. Voor een klein sfeerimpressie verwijzen we u graag naar de ‘Guilty Pleasures – P60’ Spotify Playlist, te vinden op profiel: poppodiump60.

Zaal open: 20.00 uur, aanvang: 21.00 uur
Kaartverkoop €15 in de voorverkoop, €17,50 op de avond zelf